Αγίου Πατρικίου και η

Και του Αγίου Πατρικίου;

* Αγίου Πατρικίου είναι πολιούχος της Ιρλανδίας.
432 χρόνια, του Αγίου Πατρικίου εστάλη στην Ιρλανδία για τη χριστιανική ιεραποστολική εργασία ως επίσκοπος, ενώ ταξίδεψε στην Ιρλανδία μέχρι το θάνατό του σε 461 χρόνια για να διαδώσουν τον Χριστιανισμό, λέγεται ότι έχουν χτίσει ένα μοναστήρι, τα σχολεία και τις εκκλησίες της χώρας. Στην Ιρλανδία για να τιμήσει μια τέτοια Αγίου Πατρικίου, αυτό είναι δικό του και το οποίο είναι 17η Μαρτίου επέτειο διακοπές που ονομάζεται «Ημέρα του Αγίου Πατρικίου".

Ημέρα παρέλαση του Αγίου Πατρικίου

* Ιρλανδική αγάπη να είναι διασκεδαστικό να Hitonatsukoku!
Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια ιρλανδική διακοπές, δεν είναι μόνο η πατρίδα, την Ιρλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, δεν είναι μόνο οι απόγονοι είναι πολλές ζωντανές χώρες Ιρλανδούς μετανάστες, όπως η Νέα Ζηλανδία, οι λάτρεις του φεστιβάλ Όποιος και αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ιρλανδική κουλτούρα Είναι η μέρα που μπορείτε να απολαύσετε για να συμμετάσχουν.

* Η Ιαπωνία είναι διάσημη παρέλαση του Τόκιο Omotesando, το 2004, την πρώτη φορά παρέλαση του Αγίου Πατρικίου Motomachi Yokohama Motomachi σε διεθνή πόλη της Γιοκοχάμα, το Μινατό Mirai γραμμή έχει γίνει το πιο βολικό άνοιγμα πραγματοποιήθηκε. Μιλώντας Motomachi, διάσημη για τα μοντέρνα πόλη του. Για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το ιδανικό μέρος.

* Η Αγίου Πατρικίου επίσκοπος ήταν πραγματικός στις αρχές του τέταρτου αιώνα τέλη του πέμπτου αιώνα, είναι το πρόσωπο που αφιερώνει στην εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία. Μυθολογία γύρω του Αγίου Πατρικίου Υπάρχουν πολλοί, αλλά οι πιο γνωστές είναι αυτές που εκδιώχθηκαν τα φίδια από την Ιρλανδία. Άγρια φίδι στην Ιρλανδία, ακόμη και τώρα, χάρη στην Αγίου Πατρικίου δεν είναι ακόμη.

* Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι επίσης ένα από τα γεγονότα που πάνε να προσκυνήσουν στην εκκλησία, διότι είναι μια θρησκευτική εορτή στην Ιρλανδία, αλλά δεν είναι μόνο οι Ιρλανδοί στην τρέχουσα, τραγούδι και χορό για να πιει όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η πλούσια κουλτούρα της Ιρλανδίας Διατύπωσε τη φρυγανιά και τις παραδόσεις, έχει γίνει μια ημέρα για να γιορτάσουμε μαζί.

* Η Ιρλανδία έχει χαρακτηριστεί ως το "σμαραγδένιο νησί" από το πανέμορφο πράσινο μεγάλο τοπίου. Έτσι, μιλώντας για την ιρλανδική χρώμα σύμβολο "πράσινο". Ιρλανδική γιορτή, την ημέρα της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου υπάρχει ένα έθιμο για να φορέσει τα ρούχα του παραδοσιακά «πράσινων». Ο καθένας να έρθει στην παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Motomachi, παρακαλώ πρέπει να Motomachi φορούν το χρώμα της "πράσινης" κάπου! Και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

* Φεστιβάλ αγαπημένο εθνικό χαρακτήρα στην ιρλανδική φιλικό, έγινε αρκετά εξοικειωμένοι στην Ιαπωνία μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002. Καθώς οι Ιάπωνες που άγγιξε τη ζεστασιά της ιρλανδικής χάρη στα ταξίδια και μελέτη αυξάνει στο εξωτερικό, το ενδιαφέρον για τη μοναδική και θαυμάσια η Ιρλανδία έχει αυξηθεί περαιτέρω.

* 14 του Μαρτίου 2015 παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στη Γιοκοχάμα Motomachi ημέρα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε. Και να απολαύσετε τη διασκέδαση (Caric) Μουσική (Ceoil) σε Motomachi παρέλαση!
Ο καθένας θα είναι ευπρόσδεκτη!

Αγίου Πατρικίου παρέλαση φεστιβάλ, Δουβλίνο, Ιρλανδία

Πρόσβαση σε Motomachi είναι « Μινατό Mirai γραμμή "είναι βολικό.

Μινατό Mirai γραμμή "σταθμό Motomachi-Chinatown" είναι ο πλησιέστερος σταθμός. « Μινατό Mirai εισιτήριο είναι πολύ κερδοφόρα, εάν χρησιμοποιείτε το ". Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ Παρακαλώ δείτε από.

minatoobi

Επικοινωνήστε μαζί μας από εδώ

Για Ημέρα του Αγίου Πατρικίου Parade Motomachi Yokohama, Αν έχετε μια τέτοια αβέβαιη σημείο, εδώ παρακαλώ ερευνήστε.

Παρακαλείσθε να απολαύσετε την παρέλαση σε πολλά μέρη του κόσμου.
Πνευματικά δικαιώματα (c) 2015 Ημέρα του Αγίου Πατρικίου Parade Motomachi, Yokohama επιτροπή Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Home